Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag verzonden!

Anti- afluister

Afluisterapparatuur opsporen kan door ons internationaal opererende 'bug sweep team' met de nieuwste high tech anti afluisterapparatuur systemen of zelf met onze gebruiksvriendelijke afluisterapparatuur detectie systemen. Ook kunt u bij ons systemen kopen waarmee u zichzelf kunt beveiligen tegen afluisteren en afluister apparatuur! U kunt direct te weten komen of er iemand meeluistert in uw woning, auto of kantoor door ons afluisterapparatuur te laten opsporen of dit zelf te doen!

Hoe werkt afluisterapparatuur?
Afluister-apparatuur is er in veel verschillende soorten en maten en de toepassingen zijn zeer divers. De laatste jaren zijn de kosten van afluister-apparatuur vors in prijs gedaals en dus voor een grote groep mensen beschikbaar en inzetbaar. De kans dat er dus in uw omgeving afluisterapparatuur is geplaatst is hierdoor sterk toegenomen. De meest voorkomende afluister producten werken op basis van een GSM module en zijn afluister kastjes waar doormiddel van er heen te bellen mee te luisteren is wat er in de ruimte wordt gezegd. Deze zijn erg lastig op te sporen als op het moment van de detectie niet wordt meegeluisterd. Dit heeft er mee te maken dat de afluister detectie apparaten enkel signalen die worden verzonden vanaf punt A naar punt B kunnen ontdekken. Een GSM module die standby staat stuurt geen signaal en een detector zal dus niet uitslaan. Er is een manier om de activiteit van de GSM module af te dwingen en dit gaat met behulp van een GSM stoorder. Alle GSM modules staan namelijk zo ingesteld dat wanneer er geen bereik meer is er wordt gezocht naar een zendmast en de GSM module hiervoor zelf zendt. Een afluister detectie systeem is op dit moment in staat activiteit waar te nemen en zo is toch te bepalen of er een GSM afluister apparaat in de omgeving is geplaatst. Zo is het professioneel opsporen van afluisterapparatuur echt een vak genaamd TSCM, omdat elk soort afluister apparaat weer een andere opspoor methode vereist. Het is bij onmogelijk een overzicht te geven van alle soorten afluisterapparatuur, maar kan aan de hand van de functie worden opgedeeld in:

Afluisterapparatuur - zenders & ontvangers:
De zenders en ontvangers is de groep afluisterapparatuur met de meeste bekendheid en diegene die het meest in films voorkomt, maar ook in het dagelijks leven wordt ingezet. Te denken valk hierbij aan een radiofrequentie zender die in een ruimte is geplaatst en waar op afstand iemand met een ontvanger staat die direct hoort wat er wordt gezegd. Op te merken is hierbij dat de ontvanger vele vormen kan hebben, zoals een mobiele telefoon, een internetsite of een ouderwetse walkie talkie. - Spy recorders De naam spy recorders slaat hier vooral op de toepassing, omdat het in het geval van afluisteren de bedoeling is niet op te vallen. Het kan dus wel gewoon een verborgen memo recorder zijn, maar meestal zijn het zeer kleine voice recorders of voice recorders ingebouwd in een voorwerp, zoals een USB stick of een pen.

Afluisterapparatuur - richtmicrofoons
Onder richtmicrofoons wordt afluister-apparatuur verstaan welke gericht geluid versterkt. Buiten dat deze apparatuur in simpele uitvoering wordt gebruikt door natuurliefhebbers bestaat er ook zeer professionele apparatuur die gebruikt maakt van lasertechniek waarmee het zelfs mogelijk is door glas een ruimte af te luisteren, zoals u dat misschien wel eens in films of detectie series heeft gezien. De kans echter dat u met dergelijke afluisterpraktijken, zoals laser richt-microfoons wordt afgeluisterd is relatief klein. De kosten van een dergelijk laser systeem liggen tegen de 50.000 euro en de stellage is redelijk groot, waardoor het bijna niet mogelijk is deze verdekt op te stellen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Over spywebshop
OVER SITCON
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België)
6 dagen per week open
Opgericht in 2007
Ervaren verkopers en klantenservice
14 dagen bedenktermijn
2 jaar garantie


thuiswinkel
ups
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord al tussen de veelgestelde vragen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Hoe kan ik producten retourneren?

Hoe lang heb ik garantie?

Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Gratis thuisbezorging binnen Nederland en België.
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Alle producten uit voorraad leverbaar.
Discrete verzendverpakking.
Verzending met Track & Trace.
shipping ups


Contact Gegevens
Contact Gegevens
Sitcon BV
Hoofdvestiging
Twentehaven 11
3433 PT Nieuwegein
Nederland
KvK nummer: 30239424
BTW nummer: 819292059B01
support@sitcon.nl
030-6303631

Sitcon BVBA
Bosstraat 39B
3680 Maaseik
BE 0821.386.793
België
089-853085
Google